2020. július 22., szerda

Szauna üveg

Szauna és gőzkabin ajtók minden igény szerint. Ez a vadonatúj finn szauna a nagysikerű Royal széria legújabb tagja. Rendkívül fontosnak tartjuk kiemelni, hogy miközben sikerült relatív kis méretűre szabni ezt a szaunát, addig (az ekkora szaunákra egyáltalán nem jellemző módon) különböző magasságú padsor található benne. Edzett üveglap szauna ajtókhoz.


Rendelhető db kilincs furattal infra vagy finn szaunákhoz egyarát.

Bronz színű, hőálló, edzett üveglap. Szuper jó üveg szauna rózsaszín fényekkel! Zöld fény az üveg szaunában kétszer! Több, mint élvezni! Fényes és szép szauna ! Otthon több mint egy nagy dolog!


Azt mondják, hogy az egészség kulcsa a szaunában van. Tevékenységeink közé tartozik az egyedi finn szaunák építése ( pl. infra szauna , kombi szauna , bio szauna , só szauna , só barlangok, só szobák, hordó szauna házak és gőzkabinok, kül- és beltéri dézsafürdők), szauna alapanyagok gyártása, továbbá kölönféle szauna tartozékok forgalmazása, melyekkel még.

Edzés előtt, a síküveget formára, és méretre vágjuk, élcsiszoljuk, lyukat fúrunk akár a tartószerkezetnek, üvegzsanérnak, pontmegfogós rögzítésnek, fogantyúnak és a méretek ellenőrzése után kerül edzésre az adott üveg. A szauna építés területén szerzett több éves szakmai tapasztalat kiváló alapot ad jövőbeli törekvéseinknek, melyekkel még hatékonyabb technológiákat, még jobb minőséget, még magasabb biztonságú és még kedvezőbb árú termékeket szeretnénk előállítani. Céljainkat saját fejlesztéseink, saját gyártási. Ft-os áron elérhető, garanciával. A titok a technológia és a know-how, hiszen a Ceramic Print-el bármilyen típusú üvegre nyomtathatunk akár nagy felületekre is, színtartóan és tartós eredménnyel az Ön kívánsága és elképzelése szerint.


A kerámiaszíneket DIGITÁLISAN a legnagyobb felbontással és HD-minőségben nyomtatjuk az üvegre és csaknem 7fokon beleégetjük. Lehetőség van a szauna üveg falainak dekorációjára, amire választható transzparens, azaz kissé átlátszó kép vagy grafika, de készíthető olyan dekoráció is, amin abszolút nem lehet átlátni, illetve belátni a szaunába. Dekorálható a szauna környezete is, a burkolatok, a zuhanyfülke. A zuhanyzóhoz készíthetünk olyan. Nagy hőtűrésű kerámia- üveg szauna lámpatest (max.


125C), 25W hőálló izzóval (max. 300C). Elsősorban közösségi szaunákho. SZAUNA , SZAUNA TARTOZÉKOK. Egyedi építésű szauna árak.


Alábbiakban tájékoztató jelleggel szeretnénk egy-egy képhez rendelni a műszaki paramétereket és a hozzá tartózó szauna árakat. A szauna árak tájékoztató jellegűek, hiszen minden egyes szaunánk egyedi és eltérő méretű, felszereltségű, nem dobozos termék! A kategóriában a könyebb vásárlás és egyszerű tájékozódás miatt jónak láttuk egy webáruház rendszerű szanakellékel választási lehetőségét.


Itt megtalálhatja a legnépszerűbb szauna tartozékokat és termékeket.

Infrakabinok és Szaunák 12. WC Tartályok, ülőkék. HARVIA szauna lámpatest üveg búrával” értékelése elsőként Kilépés a válaszból. Kémény kivezetése lehet a kályha tetején vagy a hátoldalán, ez a finn szauna kéményének kialakításától függ.


Minőségi Finn fatüzelésű szauna kályha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések