2020. július 15., szerda

Vaskereskedés árlista

A zártszelvény árlista csak a járatosabb zártszelvényeket tartalmazza, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt az oldalon, az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! VASANYAG és ACÉLTERMÉK árlistÁK. Vasanyagokat raktárról kínáljuk lakossági és nagykereskedelmi partnereink részére egyaránt. Vállaljuk a vasanyagok méretre vágását, hajlítását és kiszállítását, valamint egyedi méretű és hosszúságú vasgerendák, acéltermékek beszerzését.


Termék megnevezése. Vas- és acéltermékek Budapest, Fót, Szada, Vecsés, Ér Budakeszi, Pilisvörösvár és Tatabánya települések körzetében, építőanyagok, Makita, Hitachi. Az árlistában szereplő árak tájékoztató jellegűek, az esetleges árváltoztatás jogát az adatok frissítése időigényessége okán fenntartjuk. Zárt- és nyitott szelvények.


Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak. Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon. A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok? Ha kis tétel, ha nagy beruházás?


Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Ér Erdőkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár. Fémhulladék árak folyamatosan frissítve. Ez a weboldal sütiket használ.


Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. HA VAS KELL, SEGÍT A PROFILVASKER! Vastelepünk, üzletünk Gyálon a Nagykörösi utat az M5-ös autópályával összekötő úton található!


Szögacél árak, és további információk, specifikációk. Méretre szabott szolgáltatások. ISD DUNAFERR Csoport tagja. Nyitva tartások Kámon Vaskereskedés cégtől Farkas Károly út 46. Szombathely Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most!


Munkatársakat keresünk. Lakatost, és C kat. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.


Spring is finally here and we are marking the occasion with up to off. Rozsdamentes acélok forgalmazása éves tapasztalattal. Lemezek, csövek, zártszelvények, tömör anyagok, búvó nyílászárók, és más rozsdamentes acélok.


Egyedi igényeket is kiszolgálunk! Filmes produkcióknak különleges anyagok! Cégünk másik nagy húzóága a tipikus építőanyagok árusításán kívül a vaskereskedés , melyet már Társaságunk indulása óta folytatunk, így kijelenthető, hogy ismerve a folyamatosan változó kínálati és a keresleti oldalt, szakmai értelemmel és tapasztalattal tudjuk kiszolgálni Vevőinket.


Tisztelt Partnereink! Cégünk a FÉMKER Fémkereskedelmi és Másodlagos Anyagokat Hasznosító Kft. Alaptevékenysége a hulladékok, ipari alapanyagok, elsősorban különféle összetételű és minőségű színesfém, vas hulladékok, ipari másodnyersanyagok, kohászati alapanyagok, átvétele, előkezelése, vevő igénye szerinti feldolgozása, hasznosítása.


Vác, Rákóczi Tér 6. A termékismertetőnkben azok a raktári, járatos méretek és minőségek szerepelnek, melyeket a DUTRADE CENTER hálózatának tagjai készletről és egyedi beszerzések alapján értékesítenek. Cégünk több, mint éves tapasztalattal kínálja kiváló minőségű rozsdamentes acél termékek széles választékát, az olasz Acciai Vender Spa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések