2020. június 23., kedd

Szúnyoghálós redőny árak

Szúnyoghálós redőny. Tudta, hogy redőnyébe szúnyoghálót is építhet? Ezt úgy is szokták hívni, hogy szúnyoghálós redőny. Ha egy nyári napon szeretné nyitva hagyni ablakát úgy, hogy közben nem csípkedik halálra a szúnyogok, nem jönnek be a pókok. A szúnyoghálós redőny kizárja szúnyogokat, rovarokat valamint a pihéket is otthonunkból.


Biztonsági zárral ellátva kívülről nem lehet feltolni a redőnyt. A szúnyogháló a redőny működtetésétől független a speciális lefutó sínnek köszönhetően, így Ön határozza, meg mikor melyiket használja. A sínbe és a zárólécbe is kerültek kefék, ami a repülő rovarok számára még egy plusz akadályt képeznek, így esélyük sincs a bejutásra. Sokan idegenkednek a mai napig az internetes űrlapok kitöltésétől. Sokszor az egyszerű laikus, mivel szeretne pontos adatokat megadni túlbonyolítja.


Ezt a kivitelt szokták szúnyoghálóval egybeépített redőnynek vagy szúnyoghálóval kombinált redőnynek is nevezni. Műanyag redőny , alumínium redőny , roló és szúnyogháló is megtalálható kínálatunkban. A redőny árak a termék árát valamint profi szerelők által történő szakszerű szerelést is tartalmazzák.


Alábbi táblázatokban redőnytípusonként láthatók a redőny árak. A redőny és az árnyékolók ára négyzetméterre, míg a redőnykiegészítők ára darabárra. Redőny alapárak, redőnykiegészítők alapárai. Minőségi szúnyogháló ajtók.


Az apró vérszívók kellemetlen jelenségét mindenki ismeri és mindenki igyekszik védekezni ellenük valamilyen módon. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Alumínium redőny a redőny motorizáción túl nem csak kényelmi funkció, de biztonsági is. A redőny program időkapcsoló távollétünkben mozgathatja a redőnyt, így azt a látszatot keltve, hogy a házból kezelik a redőnyt. Thermográfiai mérések szerint akár energia megtakarítást érhetünk el az alumínium redőnnyel.


Rendkívül praktikus megoldás a redőnydobozba rejtett rovarvédelem, a szúnyoghálós műanyag redőny alkalmazása. Mi jelent az, hogy KOMBIS? A redőny szerkezete lehetővé teszi mobil szúnyogháló beépítését a dobozba.


Ezzel pénzt takaríthat meg, hosszú távon pedig remekül működő szúnyoghálót kap. A napháló integrálása is lehetséges. A redőny lehet egyszerű normál, vagy kombi integrált szúnyoghálós kivitelű. A kombi redőny esetében számolni kell azzal, hogy a redőny dobozba a szúnyoghálónak is el kell férnie, ezért hamarabb kényszerülünk nagyobb dobozba gyártani a redőnyt.


Ennek akkor van jelentősége ha nem szeretnénk, ha a redőny belátszódna az. A tokok és a vezetősínek színezhetőségének és a lamellák sokféleségének köszönhetően a modern és régi házak homlokzatához egyformán harmonikusan. A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. A redőny mozgatása 14m-es hevederrel, vagy mm-es zsinórral illetve redőnymotorral történik.


A sokféle műanyag redőnyből, több színben, és akár kombi, vagy szúnyoghálós kivitelben, az Önnek megfelelőt segítünk kiválasztani. Kérje akciós ajánlatunkat. Az árak áfával együtt értendőek! Ez az ár minden költséget tartalmaz, minimum rendelés m2.


Mikor ne válaszunk műanyag redőnyt? Nagy felületű ajtók, széles ablakok esetén a műanyag profilok. Az ablakokhoz készített változat felszerelhető közvetlenül az ablakra vagy abban az esetben, ha már szereltünk az ablakra redőnyt, akkor annak a tokja alá, a redőny sínszerkezetére is.


Sőt, beszerelhetők a redőnnyel egy tokszerkezetbe is. Az ajtók és balkonajtók esetén érdemesebb az oldalirányba elhúzható változatokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések