2020. június 17., szerda

T35 trapézlemez

Tetőfedő (vízelvezető horonnyal) és homlokzati trapézlemez a T-Economichoz hasonlóan érdekes mintázattal és kiegészítő formaelemekkel. Ez megerősíti a szerkezeti merevséget és reprezentatív, de nyersességét megőrző megjelenést biztosít. Gyakran használják fel benzinkutak tervezésében, alkalmazást nyer silók, kazánházak borításaként, valamint mennyezetként.


Még mindig keresi az ideális megoldást ipari csarnok fedésére? A trapézlemezekre gondolt már?

Ezek az alapvetően horganyzott acélból készített tetőfedő elemek hatékony megoldást jelentenek, ha mezőgazdasági épületek, raktárak, csarnokok, könnyűszerkezetes épületek költségkímélő fedéséről van szó. Az ár bevonat illetve lemez vastagság fügevényeben változhat. Ttrapézlemez nagy színválasztékban, fényes illetve matt kivitelben is elérhető. TElement trapézlemez jellemzői.


A lemezeket igény szerint egyedi méretre tudjuk gyártani, így a kellően megfontolt tervezés mellett minimális hulladékkal számolhat építkezéskor. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK!


Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.

T, T5 horganyzott trapézlemez , nagy színválasztékban. T14-es falra RAL színekben. Trapézlemez webshop - Trapézlemezek.


Sűrű mintás, a régi alumínium trapézlemezek hatását keltő trapézlemez. Az erősebb profil lehetővé teszi, hogy akár 8-méter hosszú lemezt gyártsunk le, így egy hosszabb tetőt is egy táblával le lehet fedni a gerinctől az ereszcsatornáig. A mm anyagvastagságú színes trapézlemez a tetőszelemenekre erősítve praktikus és egyben esztétikus.


Megvásárolható olyan T-ös trapézlemez is, amely DR! PSTOP jellemzőjű, azaz a gépesített gyártási folyamat során egy speciális párásodásgátló membránt ragasztanak a fémlemez belső oldalára. Ez a membrán lehetővé teszi a fémlemezeken kialakuló párásodás megelőzését, a rétegzett PES rostoknak köszönhetően.


CSEREPESLEMEZ, TRAPÉZLEMEZ ,KORCOLT LEMEZ,ERESZCSATORNA RENDSZER,BÁDOGOSTERMÉKEK. Bádogostermékek Ereszcsatorna Rögzítőelemek Páraáter. Csúcsminőségű alapanyagának köszönhetően főként kereskedelmi és ipari épületek homlokzatburkolataként használatos.


Bármely trapézlemez profilhoz kérhet Q páramentesít Q réteg. Kínálatunkban megtalálható a trapézlemez perforálás is a részletek az értékesítési osztályunkkal egyeztetend Qk. Gyakran felmerül a kérdés trapézlemez tető építése előtt, hogy milyen profilmagasságú lemezt válasszunk?


Lakossági felhasználás esetén érdemes a T18-as trapézlemez profilt választani, amely cégünk legkeresettebb saját gyártású terméke. Ellenkező esetben homlokzati profillal van dolgunk.

T1P, OC, AL TOC TP, AL TP, AL. T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl.


Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések