2020. június 8., hétfő

Projekt ajtó

A raktáron tartott DIERRE tűzgátló ajtó nagy része MSZ Magyar Szabvány méretű, így mindenféle felesleges utómunkálat nélkül beépíthető szinte bármelyik nyílásba. Természetesen az építőipari pontatlanságok miatt a leggyakoribb egyszárnyú tűzgátló ajtó méretekből raktárról kínáljuk a kissebb UNI szabvány. Ajtóra van szüksége? Akciós ajtócsomagok, beltéri ajtók, bejárati ajtók, parketták egy helyen! AJTÓ NET - nyílászárók az igényeire szabva!


Kivitelük Atűzgátló ajtó azaz „nem éghető” kategóriába sorolt acél ajtóelem.

Az általunk átadott tűzgátló ajtó ára komplett, beépítésre kész, termékre vonatkozik, tartalmazza a tokot, lapot, kilincset, pántokat. Az árak nettó árak és budapesti raktári átvételre érvényesek. Gyártási lap, mely tartalmazza a tűzgátló ajtó adatait.


Standard és egyedi RAL színárnyalatok, az egyedülálló, porlakkozott eljárással, mely hosszabb élettartalmat és szebb felületet eredményez. Ezúttal az ajtót teszem a helyére, illetőleg méretre vágom és a vágás helyét betoldom. Majd utánna pár kép a falazásról. Kert építés, telek építés, bütykölés cuccolás.


Projekt kilincs lehet ablakkilincs, vagy ajtókilincs. Ezek a kilincsek jóval nagyobb igénybevételnek és használatnak vannak kitéve, mint egy normál lakás ajtó kilincs.

Ilyen projekt kilincsek lettek felszerelve a kecskeméti Mercedes gyárban, vagy a győri Audi. Az átfogó tokok falcában gumitömítés csillapítja az ajtó csukódását. A tok szerkezeti kialakításának köszönhetően „táskás” pántokkal van szerelve mely a tok magjának külső a elhelyezési hézag felőli oldalán helyezkedik el.


Dekor ajtóknál 2db a CPL és MDF ajtóknál 3db táskás pánt az alap felszereltség. Pred nakupom gradbene parcele je smiselno preveriti, kaj in pod kakšnimi pogoji se na parceli lahko gradi. Sporočite nam številko in katastrsko občino parcele in za vas preverimo kakšni so pogoji za gradnjo. VIDEO NÁVOD AKO SPRÁVNE VYŽIADAŤ PONUKU OD PROJEKTANTOV.


Slovenskej a Českej republiky. Kilincs­gar­ni­tú­rák az ajtók leg­fon­to­sabb és leg­meg­ha­tá­ro­zóbb kiegé­szí­tői. Ma már a kilincs nem csu­pán funk­ci­o­ná­lis tárgy, hanem esz­té­ti­kai is, a lak­be­ren­de­zés része.


Az Elegance tok a minimalista belső építészeti irányvonal szerint, a letisztult egyenes formákat követ, teszi lehetővé, hogy az ajtó lapja egy síkot alkosson a tokkal. A Porta SYSTEM tok ELEGANCE változata egy különlegesen előkészített beltéri ajtó tok. Az ajtó tok könnyen beépíthető, és állítható.


Vulcano Firecut: Tűzgátló bejárati biztonsági ajtó 139. A lapszerkezete igény szerint papírrács betét vagy hőszigetelő kőzetgyapot betét. Az acél ajtólap szigetelése tovább fokozható olyan kiegészítőkkel mint, a lapba süllyedő automata-, valamint a fix gumis küszöbök, és az önzáró rugós pántok.


A termék azonos a DIERRE SPLIT tűzgátló ajtó kivitelével. A CPL fóliás ajtó és a dekorfóliás ajtó között látszatra nincs sok különbség – ha csak a megjelenését vizsgáljuk, nem tapintjuk meg, és kellő távolságból nézzük, semmi sem tűnik fel.

Azonban ha közelebbről nézzük a dolgot, a CPL fóliás ajtó minősül jobbnak. Az egyedi CPL (Continuously Pressed Laminates) beltéri ajtókon a megerősitett nyomtatott réteg a dekor lemeznél tartósabb, karcállóbb felületet eredményez. Rengeteg beltéri ajtó.


Először is rengeteg beltéri ajtót. Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett. A projekt azonosító száma: GINOP-1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések