2020. június 29., hétfő

Zárt cellás szórt poliuretán hab ár

Hő- és vízszigetelésre egyaránt kiváló, méltán az egyik legnépszerűbb szigetelőanyag az építőiparban. Nyitott cellás szórt hab. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás ), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépés állóak, illetve terhelhetők.


E széles repertoár lehetővé teszi, hogy a habtípusokból mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő típust. A képgalériában mindenki megtalálja az igényének megfelelő képet.

A szigetelés nagy előnye a régi szigetelőanyagokkal szemben, hogy egybefüggő, illesztés és toldásmentes. Jelenleg egyik legjobb hő- és vízszigetelő anyag. A választott anyagból szükséges kalkulált vastagság, a hordozó és fedő felületek hővezetési tényezőinek becsült értékeivel. Itt kezdték el először könnyűszerkezetes házak professzionális víz és hő szigetelésére használni. A PUR szórt szigeteléseknek hihetetlen tulajdonságaik vannak és így a jövő hőszigetelésének lehet tekinteni, ugyanis ez a szigetelés egyértelműen a világ legjobb megoldása egyaránt víz és hőszigetelésre.


Ajánlatkérés szórt purhab szigetelésre: országos lefedettséggel dolgozunk, több géppel akár napok alatt kivitelezzük. Munkáinkra év garanciát vállalunk. A nyitott cellás szigetelőanyagok esetében a beázás vagy a lecsapódó víz kritikus pont lehet, hiszen a vízátereszésen kívül a szigetelőanyag megromlik, összezsugorodik és elveszíti szigetelő képességét.


Trabant sem a Mercedes-sel.

Ez az anyag a szigetelők Mercedes-e! Vízszigeteléses elemként is szolgál XPS helyett mivel nem engedi át a vizet. Padlások, hullámpalák ,hullámlemezek, Tartályok, lapos tetők hőszigetelése, víz elleni szigetelése! A zártcellás poliuretán habok alkalmasak toldásmentes, hő és egyben vízszigetelő felületek kialakítására.


Szórt purhab ( poliuretán hab ) akciós ára. Zártcellás szórt poliuretán szigetelőhab: A kétkomponensű helyszínen szórási eljárással előállítható zártcellás kemény poliuretán habok kiváló hő és vízszigetelő. Vízhatlanságának köszönhetően a tető már a hab felhordásakor beázásmentessé válik.


Kiváló hőszigetelő értékei mellett a felhordás technológiájából adódóan a legbonyolultabb szerkezetet is tökéletesen, hézagmentesen kitölti. A szórt hab ammónia-álló, gyenge savak és lúgok nem károsítják. Régi és új, trapézlemez tetők utólagos hő és vízszigetelése. A zárt cellás poliuretán hab vízálló, felülete nagynyomású vízsugárral mosható. Előkészítésekor egy korrózió-védő és tapadás javító festés szükséges.


Tovább olvasom HOL ALKALMAZHATÓ A SZIGETELÉS? Purhab és poliuretán szigetelés! Mi az SPF szigetelés? Egy olyan új eljárás, melyet nyugaton már több mint tíz éve alkalmaznak, elsősorban régi ipari csarnokok, mezőgazdasági épületek, öreg családi házak bontás nélküli tető- és födém szigetelésére, vízelvezetésére, de gyakorlatilag bármely épületben védelmet nyújt a beázás és a hőveszteség elkerülésére.


A PUR hab a felhordást követően térfogatának csaknem harmincszorosára duzzad meg, és a folyamat során képes beszivárogni minden repedésbe és résbe, hogy tökéletes légzáró réteget alkosson. Természetesen meg kell jegyeznünk, hogy zárt cellás szórt purhab szigetelés 10cm nél nagyobb réteg használata sok esetben nem gazdságos mert sok épületben a levegőcsere szellőzőrendszerrel van végrehajtva ami mindíg hőveszteséggel van összekapcsolva, amelyek nem ritkán meghaladják a veszteséget a falak vagy a tető.

Ezzel a világ egyik legjobb légzáró. Hagyományos módszerekkel szemben utolérhetetlen hatékonyságot biztosítanak, azt a minőséget, amelyet az emberek egy hőszigeteléstől joggal elvárnak. A nagy vízmolekulákat nem, de a páradiffúziót, azaz a vízgőznyomást átengedi, így lélegző lesz az így készült szigetelés. A helyszínen szórt poliuretán hab ( purhab ) szigetelés a jelenleg elérhető legkorszerűbb szigetelési eljárás.


Alacsony hőmérsékletű felhasználásra kifejlesztett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések