2021. április 6., kedd

Zsalukő 30 ár

A feltüntetett zsalukő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! Nincs szükség zsaluzatra, az elemek üregei a mindenkori szerkezeti igényeknek megfelelően a helyszínen vasalhatók, betonozhatók, ezáltal teherbíró falszerkezet biztosítható. KÉSZLETRŐL AZONNAL!


A megadott ár db termékre vonatkozik! Leier beton zsalukő ZS 30.

Kiválóan alkalmas támfalak (méretezett vasalással), kerítéslábazatok, kerítésfalak, víztározók, derítők, ülepítők építésére. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A zsalukő elengedhetetlen a nagy teherhordó falak és az alapok felépítéséhez. Jelentős teherbírásukat erős beton- és vasanyag-tartalmuknak köszönhetik. Felhasználhatók pincefalak vagy oszlopok felhúzásához, de gyakran alkalmazzák őket kerítéspillérekhez vagy lábazati elemekhez is bennmaradó zsalukőként.


Széles repertoárunkban helyet kaptak a zsalukövek is. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!

Falazat terméskőből Nyersen maradó felület kb. Tégla és zsalukő – Miből épüljön a házunk? A falazóanyag kiválasztása komoly dilemma elé állíthat bennünket, hiszen szeretnénk megtalálni az ideális megoldást, ugyanakkor a bekerülési költséget is szem előtt kell tartanunk.


Ma is a tégla a legnépszerűbb és legelterjedtebb megoldás, azonban nem az egyetlen. Mennyiség és cím alapján készítünk árajánlatot! A zsalukövekbõl utólagos kibetonozással monolit-beton és vasbeton falazat, ill.


Széles körben alkalmazható pincék, támfalak, garázsok falazatainak építésénél ill. Fontos, hogy magassága cm-es, így kevesebb a m2-re eső anyagigény. Az országban, egyedülálló minőségben, mm méretpontosságban, sima felületével könnyebbé teszi az építőipari munkát.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Betonból készül még pincefalazó blokk és beton válaszfaltégla , melyet pincékhez, szuterénekhez használhatunk fel. Kapcsolat - Betonelemek gyártása és értékesítése - Százhalombatta.


TISZTELT VÁSÁRLÓINK! A járvány ideje alatt, zsalukőre és térkőre rendelést nem tudunk felvenni. Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott építőanyagokra.

Kiváló minőségű, magas teherbírású zsalukövek és pillérzsaluk különböző méret és színválasztékban. A weboldal a Szabó és Zámbori Kft. Az akciós ár a raktári készletünk erejéig érvényes ár (Raktársöprés akció), mely korlátozott me. Gyártója válogatja. Sajnos létezik olyan gyártó, aki az cm-es hosszúságot is megváltoztatja.


Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. Van Önnél használt zsalukő , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a zsalukő 30. B -as tégla db.


Gönyű, Jánosháza, Jánossomorja. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - zsalukő. Rendeljen Frühwald ZST. Zsalukő -as árlista, zsalukő akció!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések