2021. április 6., kedd

Vízszigetelő lemez

A Polyglass olyan kiváló minőségű vízszigetelő lemezeket és anyagokat foglal magában, melyeket használhatunk lapostetőknél, donga és nyeregtetőknél mélygarázsoknál hidak és felüljáróknál és az építkezések beton felületein egyaránt. A vízszigetelő lemezeken kívül dilatációs szalagot, páraáteresztő. Megalakulásakor bitumenes lemez értékesítésére specializálódott vállalkozás, mára már több különböző vízszigetelő rendszert is kínál, a bitumenes lemezeken kívül, PVC és TPO alapanyagú vízszigetelők is megtalálhatóak a termékpalettájában.


Charbit papírbetétes lemez árak: Alkalmazható ideiglenes építmények fedésére, különböző anyagok csapadékvíz elleni védelmére, elválasztó rétegnek vagy alapozásra bádogos termékek alá. Esetleg más célra is, melyre a jelzett műszaki tulajdonságai alapján megfelelő lehet.

Bitumenes tetőzsindely alá nem ajánlott. Ha a cég vízszigetelő lemezei közül választ, biztos lehet benne, hogy nem választ rosszul. Ez olyannyira így van, hogy sokan a bitumenes lemez helyett GV-lemeznek hívják ezeket a vízszigetelő lemezeket. Használjon prémium minőségű IKO és KVK Parabit vízszigetelő lemez terméket - ZSINDELY, alátétlemez, OSB lap, szellőző, tartozékok webáruháza. Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós IKO zsindely ár 300.


A lemezek gyártása meleg technológiával történik, a hordozó betétnek a vízszigetelő anyag folyékony állapotában történő átitatásával, majd ezt követően a lemez végleges vastagsága hengersoron kerül kialakításra. A lemez felső oldalán az oldalsó hegesztési sáv kivételével – ami az összeillesztést.

A bitumenes vízszigetelő lemez felületképzése. A felületképzés típusa a szigetelő lemez felhasználásától függ. Az alátét lemezek és mélyépítési lemezek felülete tapadás gátló anyaggal van bevonva, elsősorban a feltekercselt szigetelőlemezek összetapadásának meggátlására.


Fő termékünk az IKO bitumenes zsindely, valamint a Roofart Scandic ereszcsatorna rendszer, legújabban pedig megkezdtük a KVK Parabit vízszigetelő lemez importját és hazai disztribúcióját is. Az alapítás óta eltelt idő nemcsak cégünk életrevalóságát bizonyította, hanem azt is, hogy az építőanyag iparban is szükség. A Schlüter Ditra vízszigetelő lemez a legkorszerűbb megoldás, a méter széles tekercseket csemperagasztóba kell lefektetni, a toldásokat Schlüter Kerdi Keba szalaggal megerősíteni, és mehet rá a padlólap.


GV H Bautekt bitumenes vízszigetelő lemez. Vízszigetelő termékek. GV H Bautekt bitumenes vízszigetelő lemez.


Itt kell megemlíteni, hogy a PVC vízszigetelő lemez speciális felhasználási területre szánt típusa a modifikált bitumenes vízszigetelő lemez. Csomópontképző lemez a Sikaplan G, Sikaplan SGK és Sikaplan SGmA tetőszigetelési lemezekhez. Felhasználási terület. A Sikaplan D ( mm vastag) egy erősítetlen, többrétegű, különleges minőségű. A mélyépítési és alátét lemezek felülete tapadást gátló anyaggal kezelt, amely a feltekercselt szigetelőlemezek összetapadását akadályozza meg.


Modifikált vízszigetelő lemez Nagyon sokféle modifikált vízszigetelő lemezt gyártanak.

Mindegyik valamilyen tulajdonságában több, valamilyen tulajdonságában más. Ezért az alábbiakban azokat a tulajdonságaikat próbáljuk összefoglalni amiben mások, mint a hagyományos oxidbitumenes vízszigetelő lemezek. MAPELASTIC KENHETŐ VÍZSZIGETELÉSKG KÜL- ÉS BELTÉRI és még termék közül választhat a kategóriában. HAJLATERŐSÍTŐ SZALAG BELSŐ SAROK 2DB, TYTAN ABIZOL H BITUMENES SZIG. Beltéri és kültéri felületeken is alkalmazható a Mapeband Easy-vel kombinálva a lemezek közötti és a kritikus területek vízszigetelésére (hajlatok, sarkok, stb.).


Párakivezetés: A lemez hátoldalán. Az utóbbi évtizedekben sokat fejlődött a vízszigetelő technológia, többféle új vízszigetelő anyag jelent meg. Mi ezek közül a lágy pvc vízszigetelő lemez (fólia) szigetelést alkalmazzuk, amely már Magyarországon is több mint éve jelen van. Ez egy megbízható, bevált vízszigetelési technológia.


A FATRAFOL vízszigetelő rendszerek és kiegészítőik átfogó megoldást biztosítanak a különféle tető típusok szigetelésére. A lemezeket PVC alapanyagból, modern technológiák segítségével hengerléssel és többszöri extrudálással állítják elő. Ezek a vízszigetelő lemezek. Ez az anyag lehet akár bitumenes szigetelő lemez vagy polisztirol hab is. A reakció megelőzése miatt elválasztó réteg elhelyezésére van szükség.


Közvetlenűl burkolható rétegelválasztó, feszültségmentesítő, vizszigetelő lemezek. A Schlüter-Systems találta fel a csempeburkolatok esetében a rétegelválasztást. A PVC szigetelés során a szigetelő. DITRA- lemez , hogy a kerámiaburkolatokat a burkolati konstrukcióban fellépő feszültség károsítsa.


Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések