2021. április 20., kedd

Zsalukő méretek

A feltüntetett zsalukő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! A zsalukő használata egyszerű és gyors. Sok-sok időt spórolhatunk meg az alapozásnál. Zsalukő 20x50x2 és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Ez a legvékonyabb zsalukő méret.


Jelentős teherbírásukat erős beton- és vasanyag-tartalmuknak köszönhetik.

Felhasználhatók pincefalak vagy oszlopok felhúzásához, de gyakran alkalmazzák őket kerítéspillérekhez vagy lábazati elemekhez is bennmaradó zsalukőként. Nincs szükség zsaluzatra, az elemek üregei a mindenkori szerkezeti igényeknek megfelelően a helyszínen vasalhatók, betonozhatók, ezáltal teherbíró falszerkezet biztosítható. Zsalukő 30x50x2 és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. KÉSZLETRŐL AZONNAL!


A megadott ár db termékre vonatkozik! Széles repertoárunkban helyet kaptak a zsalukövek is. A legismertebb és legáltalánosabban használt beton falazóelem a zsalukő.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél.

Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. OBI internetes oldalán és áruházaiban! Frühwald ZSTzsalukő.


Leier Hungária Kft. Pillérek élvédőzése, vakolása. A meglévő zsalukő lábazat mélyalapozása és színezése. Zsalukő lábazat burkolása, Altek típusú burkoló lappal flexibilis ragasztóba ágyazva, fugázva. Zsaluköveinket, melyeket öt féle méretben (122és 40-es) árulunk, így minden használati igénynek eleget tesznek.


Fontos, hogy magassága cm-es, így kevesebb a m2-re eső anyagigény. Nézze meg zsalukő választékunkat, és kérjen ajánlatot. Válassza ki a zsalukő méretét, és kérje árajánlatát! CSOK keretein belül akár millió Ft is igényelhető használt ingatlan korszerűsítésére.


Beton-terko-mixerbeton. A támogatás felhasználható többek közt központi fűtés kialakítására, cseréjére, ill. A természetes kőzetekből készült termékeket nem lehet teljesen azonos színben, vastagságban és minőségben. A harmonikusan strukturált felület különleges hangulatot és megjelenést kölcsönöz házának.


Zsaluköveket különböző méretben gyártjuk, azaz a használatos méretek mindegyike megtalálható termékválasztékunkban.

Legfontosabb jellemzői a magas törőszilárdság, a ± mm-es méretpontosság, a szép homogén felület, gyors beépíthetőség. Zsalukő Utólagos kibetonozással önötött jellegű betonfal vagy pillér építése. A színes zsalukövek alkalmasak támfalak helyettesítésére, új dekoratív eleme lehet kertjének.


Budapest Kamaraerdei út 18. Webáruházunkban egyedi árucikkeket vásárolhatnak meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések