2021. január 5., kedd

Ytong 7 5 cm ár

Az előfalazó lapok önhordó válaszfalként nem alkalmazhatók! Hány darabra van szüksége családi háza homlokzati falainak és belső teherhordó falainak építéséhez a centiméteres megfogóhornyos falazóelemekből? KÉSZLETRŐL AZONNAL!


A megadott ár db termékre vonatkozik! Belső, nem teherhordó térelválasztó falak építésére korlátozás nélkül alkalmazható. Két kivitelben készül: sima és nútféderes megfogóhoronnyal.

Kerti szegélykő szürke. A Pvá válaszfal téglák belső nem teherhordó térelhatároló és válaszfalak építésére alkalmazható. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Tűzállóság: Nem éghető.


Tisztelt Vásárlóink! YTONG SILKA MULTIPOR XELLA – katalógus. Március 17-től az összes üzletünk a me. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Felhasználási területek Lakó-, közösségi-, és ipari épületek térszín feletti homlokzati és belső teherhordó falainak, vázkitöltő falakhoz. P4-6-os falazóelemből térszín alatti létesítmények is építhetők(pince, alagsor). Bruttó ár : 9Ft.


VF 1jelű termékeink szállítási határ- VF 1jelű termékeink szállítási határ- ideje megrendeléstől számított hét. Ytong falazóelemek és tégla akció. Tégla ár és árlista letöltése.


A kényelmesebb kezelhetőség kialakítása mellett a megszokott vevőbarát szolgáltatásainkat újakkal bővítjük. Ezek közül például lehetővé válik az, hogy megbecsülésünket vevőink felé beváltható kuponok nyújtásával fejezzük ki, vagy visszatérő vevőink részére egyedi árakat alakítsunk ki. Nem találta meg a keresett terméket?


Legyen segítségünkre online-kínálatunk fejlesztésében! A termékek megadott ára és elérhe. Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink tájékoztató jellegűek, kérem tegye a kosárba a kívánt terméket, kollégáink személyre szabott árajánlatot küldenek az Ön számára! Hőszigetelés, hőszigetelések homlokzati, lépésálló, lábazati kivitelben, diszkont árakon, raktárról, kiszállítással, pénzvisszafizetési garanciával.


Gyors építés, és kiváló hőszigetelés az apró pórusokba zárt levegő révén. Hasonlítsa össze az árakat! NÁLUNK BESZEREZHETI! Pásztor és Jakab Kft.


A Multipor ásványi szigetelőlap előállítása környezetkímélő módon ásványi.

Veresegyház és környéke. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések