2021. január 19., kedd

Zöld árnyékoló háló

Belátás elleni árnyékoló hálók. Alkalmazásával nem csak a hőt fogjuk fel, hanem a fényt is, ezért alkalmas belátás gátló térválasztónak. Mivel erős és Uv álló, használható védőhálónak például építkezéseknél.


Meggátolja a szerszám leesését vagy a. Vásárlás: Árnyékoló háló , kerítéstakaró árak, eladó Árnyékoló hálók, kerítéstakarók.

Akciós Árnyékoló háló , kerítéstakaró ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Kizárólag webáruházon keresztüli értékesítés.


Védje meg kertje titkait kiváncsi szemek elől. A már meglévő kerítésre rögzíthető háló , amely a kerítésen történő átlátást. RNYÉKOLÓ HÁLÓ 2XM ZÖLD MEDIUMTEX1és még 2termék közül választhat a kategóriában.


Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Ezekkel az árnyékoló hálókkal gyorsan és egyszerűen tudja eltakarni a kívánt területet.

Nagyon könnyű rögzíteni és vágni őket. Időjárásálló árnyékoló háló segítségével Ön is kiválóan árnyékolhat vagy rejthet el egy kívánt területet a kíváncsi szemek elől. Sok helyen ezt a típust LIGHTTEX -nek hívják, minden esetben UV alló anyagról beszélünk, így nem égeti ki a napfény egyik árnyékoló hálót sem. A sokoldalú árnyékoló háló. A különböző árnyékoló hálók rendkívül jól használhatóak a ház körül.


Talán ezért is annyira népszerűek a kertes ház tulajdonosok között. Felhasználásának sokszor csak a fantázia szab határt, hiszen nem csak a kerítésre húzható fel a belátás ellen. A multifunkcionalitása miatt.


Alkalmazható védő hálóként építkezéseken, amely -ban véd a belátástól. Nagy felületek fedésére is alkalmas, mert. Könnyű és erős, kifeszíthető, szőtt árnyékoló háló , napsugárzás és enyhe eső ellen, százalékos árnyékolással, zöld és zöld -fehér színben. Legyen szó akár kertek, lakóterületek vagy telkek és sportpályák elrejtéséről, a takaró háló egyszerű és hatékony megoldást nyújt mindenki számára. Fém vagy fa keretre kötöződróttal rögzíthető a háló.


Zöld színű árnyékoló háló. Feszítődrótra telepítéshez külön műanyag rögzítőket ajánlunk. E kerti árnyékoló HDPE-ből (nagy sűrűségű polietilén) készült, ezáltal tartós, penész- és UV-álló.

Különleges HDPE szövetszerkezetének köszönhetően védelmet nyújt a napsütéssel szemben, miközben továbbra is élvezheti a szabad levegőt. COIMBRA árnyékoló háló 1 1m magas, zöld. A hálót könnyedén a kívánt méretűre vághatja. Exkluzív feldolgozás, olasz termelés, nagyon esztétikus termék. Az ár folyóméterenként értendő.


SOLEADO PRO árnyékoló háló 2m magas, zöld. Ez az árnyékoló háló a legkívánatosabb a piacon a magas árnyékolás és kedvező ár miatt. Ez egy hagyományosan szőtt, erős és tartós háló , erősített oldalélekkel, amelyek megkönnyítik a munkát. További kedvezmény nagyobb mennyiségre! Bővebb termék leírásért katt a képre!


Függőlegesen, kerítésszerűen kihelyezve belátás korlátozására, illetve vízszintesen árnyékoló jelleggel alkalmazható. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések