2020. december 9., szerda

Ytong ragasztóhabarcs ár

A ragasztóhabarcs felhordását mm-es fogazott simítóval végezzük. A hőszigetelő lap teljes felületét ragasztóval húzzuk át, majd a táblákat a falfelületre helyezzük. A Multipor ragasztóhabarcs gyárilag előkevert termék, melyet az építkezés helyszínén közvetlenül a felhasználás előtt vízzel kell összekeverni. Cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.


A kg kiszerelésű Multipor ragasztóhabarcs száraz keveréséhez liter vízre van szükség. A bekevert habarcsnak akkor megfelelő a konzisztenciája, ha az nem csöpög le a glettvasról. A lapok elcsúsztatása, végleges pozícióba helyezése a habarcsbordázat irányára merőlegesen történjenek. Ytong szakkereskedőként igyekszik folyamatosan a lehető legelőnyösebb Ytong árakkal állni vásárlói rendelkezésére.


Figyeljünk, hogy a csatlakozó élekre ne kerüljön ragasztóhabarcs. Az Ytong válaszfal áthidalók családi házak, társasházak, irodaházak, ipari és közösségi épületek 1mm vastag válaszfalaiban elhelyezett nyílások áthidalásához ajánlott. A teljes szerkezetkész épület minden részét ugyanabból az építőanyagból építheti meg, és így jobb lesz a hőszigetelés e. Az új Murexin ragasztóhabarcs termékcsalád termékei hosszú távon biztosítják a kimagasló tartósságot.


Erős tapadás Bízzon az erős tapadással rendelkező ragasztó elsöprő erejében, melyek a nagy igénybevételnek és legváltozatosabb időjárási viszonyok között is tartós és ellenálló minőséget biztosítanak. Ft betéti díjat és 8Ft raklap használati. Az Ytong termékek egyéb szállítási költségei: A gyár minden Ytong raklap után Br.


Az építőanyag felhasználása után az Ytong raklapokat telephelyünkön Br. Ft-os áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk. Aktuális Ragasztóhabarcs ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Normál minőségű ragasztóhabarcs. Kis- és közepes méretű (5cm2) nedvszívó kerámialapok ragasztására falon és aljzaton, beltérben és fedett kültérben. Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. Díj Ytong raklap Euro használati pótdíj(vakolat,habarcs) A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli! A munkaidő is fele-kevesebb mint fele a gipszkartonnak és az utómunka is elenyésző az Ytonghoz képest!


Előkevert, beltéri, mész-cement vakolatkeverék, minden Ytong építőelemre és ásványi alapfelületre. Kézzel és géppel egyaránt felhordható. Előnyei: Az Ytong alapfelületre kifejlesztett vakolatrendszer, alapozás (gúzolás) nélkül felhordható Anyagában simítható, festhető, vagy végleges felületképzésként is.


Az Ytong Classic pórusbeton kézi falazóelem könnyen és gyorsan megmunkálható. Környezetbarát termék, amely kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően energiahatékony megoldást nyújt a lakó-, közösségi-, ipari épületek térszín feletti homlokzati és belső teherhordó falainak, valamint vázkitöltő falainak. Porotherm K akciós tégla (30x25x28cm).


Klímaőrző okostégla külső teherhordó fal rezsiköltségcsökkentő építéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések