2020. december 1., kedd

Veka ablak árlista

A VEKA ablakok óvják az otthonát, munkahelyét is. Ajánlatunkért keresse kollégáinkat! Fóliás kivitelben az alábbi három (aranytölgy, dió és antracit) standard színekből, illetve további egyedi színekből választhatnak Ügyfeleink. Különféle alakos ablak szerkezetek, Természetesen egyéb típusokkal is állunk megrendelőink rendelkezésére.


MŰSZAKI PARAMÉTEREK: Tok: mm-es, kamrás (”A” kategória, mm-es falvastagság). Szárny: mm-es egyenes vonalvezetésű szárny (”A” kategória, mm-es falvastagság), vagy opcionálisan mm-es design szárny (vízvetős, ”A” kategória, mm-es falvastagság).

Fehér színű műanyag nyílászáróink tág műszaki és esztétikai határok között választhatók. Nagyon fontosnak tartjuk a forgalmazott ablakainknál, hogy azokra hosszú távon garanciát tudjunk vállalni, biztosak legyünk jó minőségükben és működésükben. A műanyag ablak árlista itt tekinthető meg. Ablak régi tokba történő beépítés árak Ablak , ajtó beépítése: 5. A hófehér ablak beépítése után bizony meglepő képet mutat az elöregedett, megsárgult, régi tok.


Kedvező árakkal várjuk vevőinket Érden és Budapesten a Méta utcai üzletünkben. Tekintse meg teljes nyílászáró árlistánkat. Műanyag és fa ablakok és ajtók árai a Áron Ház Kft.


Első osztályú nyílászárók UV-álló és szín stabilizátorral ellátott keményített, ütésálló, felhasználó- és környezetbarát PVC profilokból.

Egyszerű tisztántartásukat a gondosan megtervezett felületek, formák biztosítják. Vonzó ablak árak és akciós műanyag nyílászárók árlista - oldalunkon folyamatosan frissülő naprakész árlistákból tájékozódhat az aktuális műanyag ablak és műanyag nyílászáró árakról. Munkáink során garantáljuk a szakszerű kivitelezés a gyors beépítés és a kedvező ablak ajtó és nyílászáró árakat. Veka légkamrás műanyag ablak. AZ AKTUÁLIS ÁRAKAT AZ ÁRLISTA OLDALRÓL TÖLTHETI LE!


Rövid leírás: Brill típusú ablak , kétrétegű üvegezés, Ug=1. Felső kategória, kedvező árfekvés! Ha elénk kerül egy műanyag ablak árlista , árajánlat, vagy szórólap, és megfelelőnek találjuk az árakat, azért érdemes megnézni a nyílászárók műszaki tartamát, hiszen hosszú távra vásárolunk. Azt hiszem már Ön is belátja: sokkal ésszerûbb gyártót választani, mint profilt.


Gealan műanyag ablak árak, ablakcsere árlista - a műanyag ablakok ára tartalmazza a beépítést, párkányozást. VEKA SOFTLINE 82MD műanyag ablak , VEKA SOFTLINE 76MD műanyag ablak , VEKA 70AD műanyag ablak , Vépker Hungary Kft. Az árlista sik szárnyra vonatkozik! A feltüntetett árak Euró árfolyam függők!


Az árak fehér színü ablakokra értendő melegperemes Swisspacer üveggel RC vasalattal! Kérjen naprakész aj. Pontos árat rendelés előtt célszerű lekéni e-mailben!


Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését. A gyártói logóra kattintva további árakat talál az adott márkáról. Valamint a választott műanyag ablak pontos műszaki specifikációit is feltüntettük.

A feltűntett műanyag ablak árak csak a nyílászáró árai egyéb kiegészítők és szolgáltatások nélkül. Rehau műanyag ablak árak, ablakcsere árlista - a bruttó ár tartalmazza a régi ablak bontását, a beépítést, párkányozást, szerelési anyagokat. Nyílászárók széles választékát kínáljuk vevőinknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések