2020. december 10., csütörtök

Vizes fal ellen

A legfontosabb: száraz, egészséges környezetben élni. Salétromos, penészes, vizes falak nélkül. BUDAPEST MINDEN KERÜLETÉBEN, AZ ORSZÁG MINDEN TELEPÜLÉSÉN, A DUNAKANYAR, A BALATON, A VELENCEI TÓ MELLETTI TELEPÜLÉSEKEN! Falszárítási megoldásaink vizes fal nedves fal ellen : A régen épült házak többségénél hiányzik, vagy már elöregedett a falban lévő kátránypapír falszigetelés.


Ennek következményeképpen sok helyen tapasztalják az épülettulajdonosok, hogy már jelentkeznek a talajvízből eredő vizesedési gondok. Vízüveg vizes fal ellen ?

Ismerősöm vízüveggel kente le a szoba falát ahol vizes volt és így vakolt rá. De a neten csak olyat találtam hogy vakoló anyagba keverik bele. Valaki használta már ilyen célra és hogy vált be? Mennyi ideig jó megoldás?


Nekünk szinte körbe kéne kenni az egész szobát. Injektálás, vízszigetelés kedvező áron, utólagos falszigetelés, vizes fal szigetelése, falfűrészelés, salétromos ház, vizes , nedves falak szigetelése. A vizesedő fal többnyire vagy csőtörést, vagy szigetelési gondokat jelez.


Bármelyikre gyanakszik az ember, és akár tulajdonosa, akár bérlője a háznak, érdemes szakemberhez fordulni, ez ugyanis károsíthatja az épület szerkezetét, és az ember egészségét is, mert vizes környezetben könnyebben terjed a penészgomba is.

A kristályosodás térfogatnövekedéssel jár, és emiatt rendszeresen pereg a vakolat és málik a fal. A vakolatban feldúsult ásványi sók rossz tulajdonsága, hogy megkötik a levegő páratartalmát, és a tulajdonos azt tapasztalja, hogy a vakolat felülete folyamatosan nedves, a fal vizes és penészes, a levegő pedig dohos szagú. Régi, vizes falu, salétromos családi házak, templomok, kastélyok, pincék és alagsorok kapilláris és oldalirányú vizesedés megszüntetésével és egyéb épületek falainak kiszáritásával, szárazon tartásával, szigetelésével és vízbetörések megszüntetésével foglalkozunk.


Egy lehetséges megoldást ismertetek, a penészes falak kialakulása ellen. VIZES FAL SZIGETELÉSI ÁRAK ACÉLLEMEZ SZIGETELÉSSEL. Az ár tartalmazza az anyag költséget, munkadíjat, kiszállási költséget 50km-en belül és 30fm felett. A salétromos vizes vakolat káros a szervezetre és nem nyújt szép látványt.


A légpórus vakolatnak magas a pára elszívó képessége, alkalmazása során, a fal akár 2-héten belül kiszára így a felújítás időtartama lecsökken. Falvizesedés megszüntetése, vizes falak Szigetelése, vízszigetelés utólag is. Salétéromos fal szigetelése utólag is, országosan, garanciával.


This video is unavailable. A vakolatban feldúsult sóknak van egy rossz tulajdonsága, hogy a levegő páratartalmát megkötik, amit a tulajdonos úgy tapasztal, hogy a vakolat felülete folyamatosan vizes. Ez főleg a téli időszakban intenzív, mert a fal csak befelé a belső tér felé tud szellőzni és ez is növeli a levegő páratartalmát. A csőszerelő megcsinálta a kazán hibáját, így a vizes fal már szinte. Az árajánlattal kapcsolatban később térek vissza,mivel a házunk új.


A penészgombának a vizes fal a táptalaja, ezért ha páramentesítő készülékkel kiszárítjuk a levegőt, és a falakat, akkor életképtelenné válik a penész. A száradás már az ember számára megfelelő -os páratartalom mellett is bekövetkezik.

Ezzel nem csak elősegítjük a vizes fal száradását, de a sók által szennyezett (köznyelvben: salétromos) részeket is eltávolítjuk, melyek képesek a levegő nedvességét is magukba szívni és állandó problémát okozni. A sikeres falszigetelés talán legfontosabb lépése a megfelelően kiválasztott szigetelési sík. Belső padló és falszigeteléssel védekezhetünk károsító hatása ellen. Milyen problémákat okoz a vizes fal ? A nedves falak dohos szag ot áraztanak és hideg helységeket hoznak létre.


A vízesfal a szigetelés hibája , elöregedése vagy egész egyszerüen a hiánya. A túlzott nedvesség nemcsak kellemetlenséget okoz , hanem befolyással van az épületek tartósságára, és kedvezőtlenül hat értékére is. Faldoktor, Vizes falak utólagos szigetelése, acéllemezzel. A régi házakban kialakuló vizes fal jelenség megszüntetése a célunk.


A dohos, salétromos, vályog, vertfal vagy téglafalak acéllemezes szigetelését végezzük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések