2020. május 21., csütörtök

Villas bitumenes lemez árlista

Enjoy unbeatable value. To Offer Something Extra! Your Money Is 1 Safe! Need A Bit More Space? IcoPal Hydrobit GVoxid bitumenes vízszigetelés.

Tartalmaz adót. Villas GVbitumenes vízszigetelő lemez Többrétegű rendszerben, alsó, alátét-vagy közbenső réteg, oxidált bitumennel, üvegfátyol hordozón, felső felületén finomhomok hintéssel. A Villas COLOR tetőfedő lemez tartós, gyors és hatékony kisköltségvetésű tetőfedési megoldást nyújt.


Segítségével nap, azaz gyakorlatilag egy hétvége alatt felújíthatja lakóháuát, nyaralóját. A munkálatokat - hétvége lévén - személyesen is figyelemmel kisérheti. A felújítás nem zajos, nem zavarja sem az Ön.


Bitumenes lemezzel történõ vízszigetelések teljeskörû munkálatai. Födémek, tetõszerkezetek csapadékvíz elleni vízszigetelése.

Hõszigetelt tetõk, zöldtetõk, garázstetõk, teraszok, erkélyek szigetelése. Utólagos pince-, és fallábazat szigetelések. Az elkészített szigetelésekre év garanciát vállalunk.


Egy épület számos pontján lehet szükség vízszigetelő anyag alkalmazására. A Villas hosszú évek tapasztalatával gyártja bitumen-oxid szigetelő lemezeit, így biztosítva a tökéletes vízzárást. Villas GVbitumenes vízszigetelő lemez Többrétegű rendszerben, alsó, alátét- vagy közbenső réteg, oxidált bitumennel, üvegfátyol hordozón,. A Spider P kitűnő minőségű, előregyártott, bitumenes lemez , mely a Polyglass S. Egy keresztlaminált speciális HDPE fólia és egy bitumenkaucsuk tömítő- és. Charbit papírbetétes lemez árak: Alkalmazható ideiglenes építmények fedésére, különböző anyagok csapadékvíz elleni védelmére, elválasztó rétegnek vagy alapozásra bádogos termékek alá.


Esetleg más célra is, melyre a jelzett műszaki tulajdonságai alapján megfelelő lehet. Metalloglobus Fém- és Építőtermék Kereskedelmi Kft. A zöld színű Villas COLOR lemezek gyártását megszűntették! Az anyagminták színe, mintázata, a minták mérete a valóságban eltérő lehet! A bitumenes zsindely (IKO zsindely) századunk leggyakrabban használt tetőfedő anyaga.


Mik a bitumenes zsindely előnyei? Megvédi a házat az időjárás, az eső, a hó hatásaitól. Hihetetlenül jól alakítható, bármely formájú és dőlésszögű tetőt megépíthet vele.

Változatos színeivel, mintázatával hasonlíthat egy. A modifikált bitumenes lapostető szigetelő lemez egyaránt alkalmazható a régi lapostetős épületek felújításánál valamint az új lapostetővel rendelkező épületek csapadékvíz elleni szigetelése során is. A régi, tönkrement szigetelések legtöbbször bontás nélkül is felújíthatók ezzel a technológiával.


Akciós zsindelyek, Osb lapok, tekercses zsindelyek, teljes tartozékkínálat! Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések