2020. május 18., hétfő

Üveg falak

Edzett üvegfalak , térelválasztó falak és ajtók szerkezetének gyártása és beépítése több színben (zöl szürke, bronz, kék) – savmart és homokfúvott változatban is. Egyedileg kitalált mintázott üvegek nagyon sok esetben gyártásra kerülnek üzletekbe,irodákba válaszfalaknak. Ez kivitelezhető zárt ajtókkal is vagy akár választó tér kialakítással ajtó nélkül. Termikusan edzett biztonsági üveg olyan üveg , amelyben maradó felületi nyomófeszültséget hozunk létre, szabályozott hevítési és hűtési eljárással annak érdekében, hogy nagymértékben megnöveljék az üveg mechanikai és hőmérsékleti feszültséggel szembeni ellenállását.


A normál üveghez képest az edzett üveg.

Ekkor jönnek képbe az üveg térelválasztó falak , melyeket igényesen, kreatívan megalkotva igazi kuriózumot hozhatunk létre lakásunkban vagy ott ahol éppen tervezzük! Az eredmény pedig olyan elszeparált terek, helyiségek, ahol elegendő fény van. A térelválasztó 10mm-es edzett üvegből készül, rozsdamentes acél, vagy akár (eloxált) alumínium kiegészítőkkel.


A grafikát az Rho Vetrocer nyomtató viszi fel szervetlen kerámia tinta felhasználásával, amely ellenáll a karcoknak és a nedves környezetnek is. Horák Üvegtechnika - üvegfal, üveg térelválasztó, üveg korlát, üveg erkélykorlát, egyedi üvegfal, egyedi térelválasztó, edzett üvegfal, biztonsági üvegkorlát, biztonsági üvegfal. Amennyiben bővebb információkra van szüksége érdeklődjön elérhetőségeinken.


A zuhanyfalak segítségével gyorsan, és könnyedén kialakíthatja zuhanykabinját, zuhanyfülkéjét. Vásárlás: Zuhanyfal árak, eladó Zuhanyfalak.

Akciós Zuhanyfal ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Zuhanyfal termékek, Zuhanyfal márkák.


Jellemzően fix üvegek és ajtók kombinációjából tevődnek össze a portál falak. Nagyon fontos a felmérés szakszerűsége, hogy szakember végezze, mert a javítás, méret módosítás csak új üveg gyártásával orvosolható, ez viszont a költségeket növeli. Igény szerint helyszíni beépítéssel, vagy beépítés nélkül.


Térelválasztó falak beszerelése, tökéletes rugalmassággal és pontossággal, teljes mértékben az ügyfél igényihez igazodva, akár éjszakai vagy hétvégi munkavégzéssel kiemelkedő gyorsasággal. Kádparaván: A kád oldalára szerelt fix, vagy nyitható üveg. Ha az üveg fixre szerelt - alul, és oldalt fixen rögzített, az üveg tetejét a szemközti falról egy rozsdamentes cső segítségével merevíthetjük (méretfüggő). Ha zsanérok által nyitható, egy vagy kétszárnyú is lehet. CSEMPE HELYETT SZÍNES ÜVEG – DEKORÜVEG!


Konyhai dekorációs színes üveg falak – Üveg falburkolat. Színes dekorüveg burkoló és dekorációs elem minden színben! Tekintse, meg termékeinket, látogasson el bemutatótermünkbe. Szeretettel várjuk!


Cégünk üveg , tükör feldolgozásával, edzett üvegek, zuhanykabinok, üvegajtók, beltéri tokos üvegajtók, üvegkorlátok, konyhahátfalak, üveg falak. Fényáteresztő, hő, és hangszigetelő képességét is kihasználhatjuk.

Az edzett biztonsági üveg jóval erősebb, szilárdabb a hagyományos normál üvegnél, ennek az az oka, hogy az üveg nyomószilárdsága csaknem tízszerese a húzószilárdságának. Edzés előtt az üveg teljes megmunkáláson esik át csiszolás, fúrás, kivágások majd utána következik a hőkezelés. Rengeteg üvegkorlátot építünk folyamatosan, így a szerelvényeket is nagy tételekben rendeljük. Az ajtólapok anyaga lehet fa vagy edzett üveg is. A DIN szabvány használata lehetővé teszi, hogy az ajtólapok akár más beszállítótól is beszerezhetőek, így egységes design alakítható ki egy adott irodán belül.


A bejárati ajtókat éppen ezért készítik üveg kiegészítőkkel. Ugyanilyen lehetőség a bejárati ajtók mellé üvegtéglából bevilágítót készíteni. A falak szerkezetei vastagsága cca.


A beépíthető üvegek az igények figyelembevételével, oldalanként 4mm–től, 8mm-ig terjedhetnek. A Rákosy Glass Kft. Az üvegek közötti légrés cca.


A cég zajárnyékoló üvegpaneljei két fő típusba tartoznak, ugyanakkor az üvegpanelek bármilyen zajárnyékoló szerkezethez építhetőek. A két fő típus a keret nélküli. WC blokkok és WC bútorok (pisoare elválasztók), felhasználói a nagy közösségi létesítmények mint például: repülő terek, szórakoztató létesítmények, plázák, bevásárló központok, mozik és sport központok. Minden olyan helyszín ahol nagy közönség forgalom várható, ezáltal nagy szükség van a higiénikus, jól takarítható hosszú használati idővel.


Jelenleg az alapító unokája, Gál Márta vezeti a céget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések