2020. május 28., csütörtök

Proteco kapunyitó szerviz

Elektromos kapunyitó szaküzlet és szerviz Azonnali személyes vásárlás Rendelés leadás e-mailben vagy telefonon. További intézkedésig kollégáink a jelenlegi időszakban is dolgoznak és helyszíni kilátogatással javítják az elromlott kapunyitó berendezéseket. Természetesen az év minden szakaszában fontos hangsúlyt fektetünk a higiéniára, így a mostani a korona vírussal kapcsolatos intézkedések sem okoznak számunkra. Távirányító, távkapcsoló, kapunyitó - ha elhagyta, elromlott, most pótolhatja!


Ezen az oldalon megtalálja az összes általunk forgalmazott távkapcsolót. Proteco műszaki leírások. Kérem csak a korábbi távkapcsolóval teljesen megegyező típust vásárolja meg!


Ahol lehetőség van cserére, ott jelezzük a termék leírásánál, ezt kérem minden esetben olvassa át! Kapunyitó szettek, motorok, kiegészítők, távirányítók, alkatrészek, vasalatok, garázskapuk. A kapunyitó szettek a kapuk típusához, fajtájához, méreteihez és paramétereihez igazítva. Tévhit, hogy minél nagyobb egy motor annál jobban fogja mozgatni a kaput, a kapunyitó motort a kapuhoz kell méretezni, nem kell nagyobb motort választani ezen célból csak ami szükséges. Rengeteg típus van felszerelve jelenleg nálunk is.


Megbízható, masszív motorok, nagyon jó alkatrész ellátással. DIP kapcsolójának köszönhetően könnyen átállítható arra a kódra amire szükségünk van. KEZDŐOLDAL BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK WEBLAPKÉSZÍTÉS KAPCSOLAT.


Ha kék ház - kék nyomógomb a mostani távkapcsolója, ez a jó választás. Digitális programozás, kiskapu funkció, menürendszer, lassítás funkció. Marantec alkatrészeinket folyamatosan bővítjük.


Kaputechnikában vagy hasonló szakterületen jártas elektromos végzettséggel rendelkező szervizes kollégát keresünk azonnali kezdéssel. Külöböző funkciókkal ellátva V és 2V kivitelek, vevőegységekkel kapunyitó motorokhoz. Főoldal Termékek Tolókapu motorok. Amikor csak motort cserélne egy jobbra, vagy régi több tíz év működés után lecserélné, tolókapu,. Unsere deutschen und österreichischen Online-shops sind schon erreichbar.


Már elérhetőek a német és ausztriai web áruházaink is. Kedves Partnereink! Helyszíni kapunyitó javítás. Ipari elektromos kapunyitó szett év garanciával, szereléssel. FAAC elektromos kapunyitó szett év garanciával, szereléssel.


Proteco kapunyitó szerviz

Minőségi kaputechnikai megodások. Szolgáltatásaink teljes körüleg kiterjed a kapu tervezéstől, a lakatos, és a kőműves munkákon át, a kapunyitó automatika üzembe helyezéséig. Lakossági és ipari - akár más kivitelező által telepített- berendezések javítását is vállaljuk, valamint mód van a tartós minőségi. Oldalunkon, hamarosan megjelennek. PROTECO DANAMID ANYA DA kétszárnyas kapuk egyik alkatrésze amely csatlakoztatja a menetes orsót a karral!


A menet ha átszakadt a dióban akkor evvel az alkatrésszel javítható a motor , általában a menetes orsó kenőanyag hiányában és a helytelen szerelésnek köszönhetően berozsdásodik és akkor elkoptatja a menetet a dióban. A rendelés előtt ellenőrizni kell a menetes orsó átmérőjét. A kapunyitó nem erőgép, azaz nem akkor érdemes automatizálni, amikor már kézzel nem tudjuk mozgatni, hiszen ekkor bármilyen kapunyitó élettartama rövid lesz.


Először a kaput tegyük rendbe, hogy könnyen mozogjon kézzel. Kapcsolat - Holhós és Társa Kaputechnika Kft. Segítség a kapunyitó választásban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések