2021. február 16., kedd

Ytong kültéri vakolat

Az Ytong építési rendszerhez kifejlesztett előkevert, beltéri mész-cement vakolat. Végleges felületképzésként is alkalmazható. Toxikológiai adatok 11. Alapozás (gúzolás) nélkül is felhordható, anyagában simítható. Kézzel és géppel egyaránt felhordható.


Alsózsolcai Szárazvakolat Gyára A termék forgalmazója: XELLA Magyarország Kft.

Ytong beltéri mész-cement vakolatkeverék, mely elő van keverve. Minden Ytong felületre alkalmazható. Egy zsák Ytong kültéri vakolat szárazanyagtartalma 40kg. Budapest és vonzáskörzetében családi házak építése, felújítása.


A homlokzati falak felületképzésének kivá-lasztása minden esetben a tervezett rétegrend szerint történjen. A rendszer elemeinek fő alkotói – homok, mész, cement, víz – teljesen természetes alapanyagok. Dorogi Szárazvakolat Gyára BAUMIT Kft.


Ezek alkotják a földfelszín túlnyomó részét, s nagyrészt a felszín közelében találhatók.

Prémium kézi alapvakolat kg Baumit uni vakolat kg. A Xella Magyarország Kft. Ytong pórusbeton építési rendszer és a Silka mészhomoktégla termékek gyártója, valamint a Multipor ásványi hőszigetelő rendszer magyarországi forgalmazója. Vakolat javítást beázások után. Fröcsk ö lt vagy dörzsölt zsákos és vödrös vékony anyagokból homlokzat színezést.


Kisebb munkálatokat javító és helyreállító feladatokat is elvégzem. Terranova hőszigetelő rendszer vakolat nélkül Ha még nem sikerült kiválasztania a vakolat színét, akkor Önnek a polisztirol lapos dryvit alaprendszer a megfelelő választás, amelyre később is felkerülhet a színező vakolat. Simítás során ügyeljünk arra, hogy ne gödrözzük ki a simítandó felületet, finoman nyomjuk csak rá az anyagra, ahol hiányzik még a simító anyag, oda kenjünk még az egységes felület eléréséhez. A simító vakolat készítéséről az alábbi cikkünkben olvashat részletesen: VAKOLAT SIMÍTÁSA - SIMÍTÓ VAKOLAT.


YTONG építőelemekben rendkívül gyorsan, pontos geometriá­val és felesleges roncsolás nélkül lehet kialakítani az épületgépészeti vezetékek és szerelvé­nyek hornyait, süllyesztékeit. A hornyokat felszegezett vezető- léc mellett a kézi horonyhúzó szerszámmal kell készíteni. Olcsó YTONGBELTÉRIVAKOLATSZÜRKE40kg Nemesvakolatok, díszvakolatok árak, akciók.


A vakolat repedései a ház süllyedésére is utalhatnak. Hívjon statikust, aki epoxigyantás üvegcsíkokkal fogja leragasztani a repedéseket. Ahol a repedés tovább szélesedik, ott elszakad vagy elválik a ragasztószalag -ez valószínűleg a süllyedés jele. Repedések átfestése. A hajszálrepedéseket a kültéri falfesték is.


Vezető színező vakolat gyártók anyagainak forgalmazása: Baumit, Revco, King Stone.

Gyári árak alatti értékesítés. Kül- és beltéri falfestékek. Antik bontott és igényesen tisztított téglák. Leier és Semmelrock térkő burkolatok szép színekkel. Térburkoló kövek az antikolt térkövektől a minimal design lapokig.


Válasszon, és kérjen kedvező árat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések