2020. november 23., hétfő

Valódi fa parketta

Valódi fa parketta A szalagparketta az összes parketta típus között a legtöbb előnnyel rendelkezik. Ettől függetlenül itt mindenki megtalálja a neki megfelelő parkettát, legyen az hagyományos csaphornyos parketta , vagy akár modern bambusz svédpadló. A valódi fa az egyetlen újra termelődő alapanyag. Felhasználása során is élettel teli mara harmóniát sugározva változtatja otthonná lakását.


A természetes faanyag minden darabja egyedi és megismételhetetlen, bármilyen környezetben melegséget kelt. Különösen igaz ez olyan belsőépítészeti résznél, mint a lakóterek.

Ahogy már fentebb is írtuk, a szalagparketta egyesíti a klasszikus parketta és a laminált parketta előnyeit. Mivel valódi fából készül, jóval tartósabb és esztétikusabb a laminált padlónál, miközben lerakása hasonlóan gyors és egyszerű. Tartósságát a koptatóréteg felújíthatósága csak továbbnöveli. Mint parketta specialista, igazán jó érzéssel ajánljuk a legszebb és legtermészetesebb HARO fa burkolóinkat, melyek szinte megkülönböztethetetlenek a valódi parkettától.


A megtévesztésig valódinak ható stlíusjegyek alapján válik igazán vonzóvá a laminált padlóburkoló termékcsalád is. Kedvelt és divatos termékek. Sokan tanácstalanok, hogy milyen fajta parkettát válasszanak, ha a melegburkolatot mindenképpen természetes anyagból, fából szeretnék, és nem a mostanában már kevésbé divatos.


Népszerűségét annak köszönheti, hogy könnyen lerakható, esztétikus és nagyon jó kopásállóságú, így gyorsan hozhatunk vele létre szép, természetes megjelenésű felületet.

A szalagparketta szépségét az adja, hogy valódi fából készül, ráadásul gyakorlatilag készen, felületkezelve kerül forgalomba. Az intarzia parketta jellemzői. Nálunk először itáliai mesterek kezdték. A svédpadlót legtöbbször egy irányba szokták rakni, ami a fa rajzolatát és struktúráját jobban kiemeli. Ha valaki szereti a tarkább, csomósabb fa látványát, érdemes a rusztikusabb válogatottságot keresni.


A svédpadló által nyújtott érzés, egy lépéssel közelebb visz a természethez. Mozaik parketta A mozaik parketta kis lamellákból áll össze, és teljes vastagságában igazi keményfából készül. Legismertebb és legelterjedtebb mintája a négyzetrácsos, de további két mintában is gyártják a mozaikparkettát. Csaphornyos parketta.


Amit a vásárlók parkettának neveznek, az tulajdonképpen a csaphornyos parketta. Ezt a parkettatípust az idősebbek is ismerik, de a mai napig gyártják is, mivel a népszerűségéből mit sem veszített. Valódi faparketta - Duna Parketta a RENO udvarban - exkluzív környezetben folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat.


A legújabb fejlesztéssel lehetőséget nyílott az antibakteriális kész fa parketta felületek előállítására. A baktériumok és vírusok egyre ellenállóbbakká válnak a fertőtlenítő szerekkel szemben, de a különleges lakkal kezelt szalagparketta felületén megfékezhető azok terjedése. Prague fa parketta 7. A parketta felülete UV lakkal vagy olajjal kezelt, amely lerakás után azonnali használatra teszi alkalmassá.


Magas színvonalú és használati értékű.

A padló azon részét, amelyet látunk és járunk rajta, úgynevezett kopórétegnek hívjuk. Ez készül soros, soros és soros (osztatlan) mintázattal. A parketta tömör, valódi fa alapanyagból készült melegburkolat, ilyen például a szalagparketta, a csaphornyos parketta , a lamella parketta vagy épp az intarzia parketta. A laminált padló is fából készül, azonban nem minden rétege fa. A Woodstep laminált padlók alsó rétege egy a méretstabilitást adó műgyanta réteg, majd.


A csaphornyos parketta évszázados tradíciókra épülő, hagyományos, nagy teherbírású. Szépsége és tartóssága miatt az egyik legnépszerűbb parkettaféleség. Teljes keresztmetszetében valódi , tömörfából készül. Trópusi fa parketta. A trópusi fafajták tulajdonságai lehetővé teszik a kimagasló minőségű parketta készítését.


Ezek a fajok olyan hang- és hőszigetelő képességgel, valamint kopásállósággal bírnak, amelynek köszönhetően elsőrangú padlóburkolat gyártható belőlük. Szaküzletünkben a minőségre helyezzük a hangsúlyt. Színmintát is tudunk biztosítani, hogy ezzel is megkönnyítsük a választást.


Az otthoni környezet, az adott helyiség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések