2020. november 24., kedd

Tetőfedés olcsón

Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES!


A Gerard lemez tetők az egyik legjobb megoldást nyújtják extrém időjárási körülmények (pl. viharok, hó és jég, jégeső, tűz) esetén.

Az eredmény az előzetes tájékoztatást szolgálja, konkrét tető ügyében kérje ki a szakértőink véleményét. Tetőfedő anyagok, tetőbevonatok, ereszcsatornák a legszélesebb választékban. A bal oldali menüben tudsz válogatni az egyes tetőfedő anyagok között alapanyag szerinti csoportosításban, de itt találod meg a tetőhöz közvetlenül kapcsolódó egyéb anyagainkat is. A tetőfedés szerves része a bádogozás. Nem csak az ereszcsatornák felszerelését, hanem a tető minden olyan részének vízzáró szigetelését elvégezzük, ahol a tető például falhoz, vagy kéményhez csatlakozik.


A beázások túlnyomó többségét a nem megfelelő bádogozás okozza, fontos, hogy szakemberrel végeztessük el! Lakossági-, ipari ill. Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók.

Mennyibe kerül egy komplett tetőcsere anyaggal munkadíjjal Tisztelt vállalkozás! Az új tető elkészítéséhez szükséges tudnivalók. Az épületek tetőzete, a fedélszék és annak szerkezete sokban függ attól, hogy milyen anyagú héjalás, azaz fedőanyag kerül a gerendavázra.


Afedőanyagok választéka bőséges, és mindegyiknek vannak. Egyedi kedvezmény minden Gerard tetőre! Ha a fenti akció nem megfelelő az Ön számára, akkor kérje tőlünk egyedi árajánlatát.


Előre fél az ősztől és a téltől, hiszen a nyári záporoktól is beázott a tető? Ne aggódjon, mi segítünk ! Látogasson el oldalunkra és válogasson a több száz cserepes- és trapézlemez közül! Oldalunkon garantáltan megtalálja a legjobb tetőfedést!


Cégünk segítségével aprópénzből új, biztonságos tetőt varázsolhat a feje fölé! Hívjon minket és mi órán. Azt jó, ha tudja, hogy a tetőfedés árak nem alacsonyak - a jó ács, tetőfedő szakember nem dolgozik olcsón.


Ha az átlagnál alacsonyabb árajánlatot kap, akkor gyorsan gondolkozzon el, hiszen nem mindegy, hogy kivel készítteti a több tíz évre tervezett tetőszerkezetét. A legjobb tetőfedéssel foglalkozó szakembereknek hamar. Egy tavaszi vihar, fakidőlés, jégeső után sokszor arra van szükség, hogy szinte azonnal elintézzük a tető megfelelő fedését.


Ilyenkor jelentenek nagy segítséget a szinte “instant” alkalmazható megoldások.

A bitumenes lemezzel könnyen pótolhatjuk a garázs, az előtető, a melléképületek. Mindent egy helyen ami a bádogozáshoz szükséges! Az évek során több változáson mentünk keresztül, jelenleg KFT-ként üzemelünk.


Akciós zsindelyek, Osb lapok, tekercses zsindelyek, teljes tartozékkínálat! Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések