2020. október 9., péntek

Vízszigetelő festék

Kenhető szigetelés: a WASSER-SEAL folyékony fólia a burkolati rétegrendben üzemi és csapadékvíz elleni vízszigetelő rétegként alkalmazható, hidegburkolatok alá, kültérben és beltérben, oldalfalakon és aljzatokon. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


A Mapei különböző termékrendszereket fejlesztett ki a vízszigetelési munkák biztonságos elvégzéséhez, ilyen például a teraszokhoz, erkélyekhez, fürdőszobákhoz, áthidaló gerendákhoz, medencékhez és tárolótartályokhoz való cementkötésű és akril vízszigetelési termékek teljes palettája, a bentonit paplanok, a cementkötésű anyagok és a bitumenemulziók. FESTÉKNEK nem szabad kárt okoznia KEZELENDŐ FELÜLETBEN, vagy tétlenül tűrnie, hogy a KEZELENDŐ FELÜLET bármilyen kárt szenvedjen.

A jól kiválasztott FESTÉK engedelmeskedni tartozik a KEZELENDŐ FELÜLET elvárásainak, kivéve, ha ezek az utasítások az első pont előírásaiba ütköznének. A FESTÉK BÁZIS Zrt. Az elkészült FESTÉK.


Ismerje meg a vízszigeteléshez szükséges alapanyagokat, a rugalmas könnyen kenhető szigetelőanyagok, a felhasználás helyes technikáját, a hajlaterősítő-szalag alkalmazásának. A honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A megrendelő igénye az volt, hogy tartós és olcsó megoldást találjunk.


A feladat nem volt egyszerű, mert a deszkák előzőleg több fajta anyaggal, festékkel kezelték és ezek nyomait maradéktalanul költséghatékonyan nem lehet eltávolítani.

Immár éve a fényképen látható állapotban van a festék. Termékek elérhetősége. Azon termékek szállítási határideje, amelyeket nem tartunk raktáron, átlagosan 3-nap. Kérjük, hogy a raktáron tartott termékek esetében is kérdezzék le a szükséges mennyiségeket! A vízszigetelő anyagok bevonják és befedik a víztől megvédendő felületet.


Ezek az anyagok vízhatlan réteget képeznek, és megakadályozzák, hogy a nedvesség bejusson az épület adott részébe. Vízszigetelésre lemezszerű vagy mázas anyagot szokás használni. A nedvességet féle módszerre tudjuk kivédeni. WIENERBERGER ÉPÍTŐIPARI KFT KIEMELT PARTNERE!


Vásárlóink szinte mindent megtalálnak egy helyen, amelyre építkezéshez, lakásfelújításhoz szükség lehet. A festékek mellett számos különböző gyártó által előállított építőanyagot, szigetelőanyagot is forgalmazunk. A bitumen bázisú vastagbevonatok, a bitumenmasszák és bitumenemulziók oldószeres és vizes emulzió formájában léteznek, és a mélyépítésben a talajpára és talajnedvesség. Kétkomponensű kül- és beltérben is alkalmazható vízszigetelő és korrózióvédő bevonat. Pozitív és negatív víznyomás esetén is használható medencék, teraszok, erkélyek, vizes helyiségek stb.


Rugalmas felületvédő, vízszigetelő festék.

A termék leírása: Egy különleges, akril bázisú festék. Megkötve gumihoz hasonló rugalmasságú, vízszigetelő is. Kopásálló, vízzáró, repedésálló, ellenáll savas esőnek, olajnak, oldószernek és UV sugárzásnak is.


Jó hézag és repedés kitöltő, alacsony. Elasztomer vízszigetelő festék. Ahelyett, támaszkodva ásványi vegyület , mint a latex vízszigetelő festék , rugalmas szigetelés festékek hozzon létre egy vastag gumírozott film , hogy tartsa vissza a víznyomást. Ezek lehetnek egy nagyon biztonságos választás, mert egy vízbázisú festéket elasztomer pincében lehet. Tömítők, ragasztók, kittek, szigetelők, Festéknagyker.


Polimeralapú fugafelújító, visszaadja a beltéri burkolat felületek cementkötésű fugáinak eredeti színét, és díszíti a felületet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések