2020. október 20., kedd

Uvegterasz

Vedd fel a kapcsolatot velünk, kérd ajánlatunk, akár online - Üvegterasz tervezés, kivitelezés teljeskörűen. Eltolható üvegterasz, üvegfal. Legyen terasza télen nyáron. Lapozható üvegterasz, amellyel télen is élvezheti terasza előnyeit. Kérje ajánlatunk most.


A tavasz beköszöntével egyre több időt szeretnénk a szabadban tölteni és újra birtokba venni a teraszunkat. Sajnos az esték még igen hűvösek így jól jönne egy kis időjárás elleni védelem. Készíts egy jó tájolású teraszt.


Mi adunk hozzá egy Terrazza üvegezett pergolát, ezt körbeépítjük weasy vagy w26-c toló keret nélküli üvegajtókkal. Miért előnyös üvegből teraszt készíteni? Az előnyök sora hosszan sorolható.


Végtelen kivitelezési lehetőség, korlátlan fénybeáramlás, megfelelő hőszigetelés és napvédelem biztosítása mellet, bármilyen időjárási körülmények között illetve évszakban, szinte szabadban tartózkodva érezhetjük magunkat! A teraszbeépítés új dimenzióját nyújtjuk. A korábban csak az év töredék időszakában használható erkélyek, teraszok ezekkel az üvegezési megoldásokkal a ház, a lakás teljes értékű részévé válnak mind a négy évszakban, de ha akar, egyetlen mozdulattal kiléphet a szabadba. Az általunk telepített termékekre az általánostól hosszabb idejű garanciát vállalunk: év teljes körű garancia, év garancia a motorizációra és automatikára, valamint év alapanyag garanciát vállalunk, mely vonatkozik az alumínium szerkezetekre, vászon- és ponyvaanyagokra egyaránt.


Teraszok és télikertek beépítése hõkezelt, ütésálló üveggel, gazdag színválasztékban, ha szeretné otthonát szebbé, különlegesebbé varázsolni. Termékünk, az üvegterasz kiépítése az oldalfal esetén mm-es, (külön igény esetlegesen mm-es) körbecsiszolt, víztiszta biztonsági (edzett) üvegből történik, mely szinte törhetetlen. Megépítjük álmai teraszát! Mennyibe kerül egy üvegterasz térkővel?


Hogy milyen hangulata van a zárt terasznak, attól függ. Mivel nem is sokkal olcsóbb az ilyen jellegű terasz, ezért mi nem szívesen foglalkozunk vele, inkább a hőszigetelt rendszert alkalmazzuk szívesen, amit télen nyáron is használhat. Maximális biztonság, könnyen tisztítható.


VEGKORLÁTOK KÜLTÉRRE Többrétegű biztonsági üvegből gyártott, keret nélküli üvegkorlátok. Az extrudált plexi lap az egyik legszélesebb körben felhasznált műanyag lemez. A plexi lemezt az üvegezés kiváltásától a reklám-dekorig nagyon sok területen használják ahol átlátszó vagy színes műanyagra van szükség. A rendszer vagy mm vastag edzett üvegből készült panelekből áll össze. Turulban Modern üvegteraszunk nyújtotta hangulatot elsősorban a nappali természetes fény és a dizájnos berendezés adja.


A kényelmet az új ülőalkalmatosságok és az időjárásnak megfelelően hűthető és fűthető hely biztosítja. Már két svédasztallal! A kerthelyiségben található megszokott svédasztal mellet, most már az új helyiségben található egy.


Amikor a barátnőm születésnapja közeledett, én már régóta tudtam, mit fog tőlem kapni. Hosszú évek óta mondogatja nekem, hogy nagyon szeretne egy beépített teraszt. A hőszigetelt rendszer thermo üvegtáblái 4-24-mm-es edzett üvegből készülnek, melyeket keskeny alumínium profil keretez. Előző Korábbi bejegyzés: A PSacél referenciái. Céljaink maradéktalan eléréséhez elengedhetetlen műhelyünk modern, gépesített felszereltsége, mely lehetővé teszi az üveg és tükör teljes korú feldolgozását, megmunkálását, különféle igényeket kielégítő üvegszerkezetek összeállítását, egyedi belsőépítészeti üvegtermékek gyártását az igényeknek megfelelően, kis- es nagy tételben egyaránt.


Egész évben élvezheti erkélye vagy terasza kényelmét, ha beépítteti télikertnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések