2020. augusztus 19., szerda

Vízzáró beton

Move with us at our new flagship studio in Soho. Book a class today. A vízzáró beton készítése. A beton és vasbeton szerkezeteket vízzáróságuk szerint három csoportba sorolhatjuk.


Mérsékelten vízzáró az a beton vagy vasbeton szerkezet, esetleg vakolt szerkezet, amelynek mfelületén a legnagyobb üzemi víznyomás mellett, óra alatt legfeljebb liter víz szivárog át.

Egyes betonszerkezeteket vízzáró betonból kell készíteni. Ez nemcsak a nagyobb vízi műtárgyakra érvényes, a kisebb családi házak építésénél is szükség lehet vízzáró betonra. Ilyen építőanyagot használunk például a kerti víztartályokhoz, medencékhez, ülepítőkhöz, amelyek sok családi vagy. Beton típusok jelölése. A házhoz szállított beton , azaz a mixer- vagy transzportbeton különféle tulajdonságokkal rendelkezik.


Ezeket meghatározott szabvány szerint, egyedi jelöléssel fel kell tüntetni rajtuk, mert ez alapján lehet kiválasztani, pontosan melyikre lesz majd szükségünk. A beton , illetve az abban található adalékanyagok nem szüntetik meg a víz áthaladását, csak lecsökkentik azt.

A betonnak speciális adalékanyagok hozzáadása nélkül is van. Zsugorodás csökkenése -ig. Mixerbeton árlista. Aktuális beton árlistánk a hazánkban leggyakrabban alkalmazott beton fajtákat tartalmazza.


Megtalálhatók benne a kissé képlékeny, földnedves beton és mixerbeton árak, valamint a hozzájuk tartozó szállítási tarifák és Pumix óradíjak is! A beton vízzáróságát speciális vízzáró adalékszerekkel, pernye hozzáadásával is lehet fokozni. Egyre inkább elterjednek a kristályosító adalékszerek, melyek a víz hatására a megszilárdult szerkezetben még szabad cementet tudják.


Munkahézagok, dilatációs hézagok utólagos javítása injektálással. Az Aquanil vízzáró esztrich beton cement kötőanyagú speciális, természetes adalékanyagot és nagy szakító szilárdságú, polimerizált és hullámosított műanyag szálakat tartalmazó felhasználásra kész esztrich beton. Környezeti osztályozás szerint a beton lehet: fagyálló, olvasztó só álló (jele: XF), vízzáró (jele: XV, VZ), ezen belül a gyengén vízzáró (bar víznyomást nem enged át) a VZjelű, mérsékleten vízzáró , jele VZ vízzáró , jele VZ illetve különlegesen vízzáró a VZjelű.


Ezen kívül a beton lehet még. AQUABAU VÍZZÁRÓ VAKOLAT 25KG és még termék közül választhat a kategóriában. PROMIX MEGA GIPSZES VAKOLAT KG , ECO PRIM GRIP TAPADÓHÍD 5KG, WEBERKPS LIGHT KÖNNYÍTETT ALAPV.


A beton pórusszerkezete kihatással van a beton szilárdsági jellemzőire (nyomó-, húzó-, hajlító-húzó, hasító-, nyíró- és tapadó szilárdságra) és fagyállóságára. A tömörség, a kapillaritás szerepet játszik továbbá a vízzáróságban, vízfelvételben és vízfelszívásban, az agresszív közeggel szembeni ellenállásban.

Ahhoz tehát, hogy vízzáró szerkezetünk legyen a tervezett kategóriában mind a beton anyagát, mind a vasalást (beleértve a repedéstágasság számítását), mind a csatlakozások, csomópontok megtervezését (dilatációs szalagok, duzzadó szalagok stb.), mind pedig a betontechnológiát precízen össze kell hangolni. A RAUWALON vízzáró rendszer a design, megmunkálás és dekoráció. Szegőléc laminált tölgy m. Boldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy weboldalunk szolgáltatásait optimalizálhassuk látogaóink számára. Az oldal böngészésével ön elfogadja a cookie-k használatát.


Vízzáró adalékanyagokkal készült vízzáró beton. Csak hát persze a vízüveg belekeményedett a befőttesüvegekbe. Az Idrosilex különösen javasolt pincék, medencék, tározók, tartályok, aluljárók stb.


Fokozat BASIC (alap) Teljesítô képesség Nedves felületek, foltok és átszivárgá-sok elvétve megengedhetôk (minimális falvastagság: 1mm) Jellemzô alkalmazás Általános.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések