2021. március 22., hétfő

Vizes falak szigetelése házilag

A legfontosabb: száraz, egészséges környezetben élni. Salétromos, penészes, vizes falak nélkül. Minden általunk elvégzett munkára év garanciát vállalunk. Több alkalmazott technológia, még több szakértelem, kevesebb költség.


Ez a rövid videó bemutatja hogyan lehet házilag vizes falak szigetelését utólagosan megoldani egy egyszerű de trükkös megoldással! Megbízhatósá szigetelés házilag A Dryzone szigetelőkrémet egy egyszerű kinyomó pisztollyal injektálhatjuk a téglák közötti fugákba vízszintesen fúrt lyukakba. Tesztjeink jól demonstrálják, hogy a Dryzone, amelyet a vegyi injektáló rendszerek helyettesítésére terveztek, azoknál is magasabb fokú védelmet nyújt a falban felszálló nedvességgel szemben.


Vizes , nedves, salétromos falak utólagos szigetelése ! Korszerü,falbontás nélküli technológiákkal! A vizesedő falak leggyakoribb oka, hogy a talajból a nedvesség felszívódik a falakon keresztül. A talaj nedvességével a talajban lévő ásványi anyagok, sók is oldott állapotban feljutnak. A folyamat eredményeképpen a vakolat leválik, a falfelület penészes lesz, a hő az vizes , átnedvesedett felületeken a szabadba távozik.


Meglévő és felszivárgó víz elleni teljes körű védelem, éves szigetelési garanciával. Mindenki találkozott már vizes , nedves, dohos, penészes épülettel. Talán ez a legkellemetlenebb probléma az épület szerkezetében.


Nem utolsó sorban hosszútávon egészségügyi problémákat is okoz, (asztma, allergia, ízületi gyulladás stb.) de mindez megszüntethető megelőzhető injektálással, vagyis a falak utólagos szigetelésével. Injektálás, vízszigetelés kedvező áron, utólagos falszigetelés, vizes fal szigetelése , falfűrészelés, salétromos ház, vizes , nedves falak szigetelése. Ezzel meg tudná osztani a hőszigetelés költségét, és mindig csak 1-szobában lenne felfordulás. Bár az kétségtelen, hogy jóval hosszabb ideig tartana így a külső falak teljes belső oldali szigetelése.


Mégis mi az oka annak, hogy ezen előnyök ellenére nem jó megoldás a homlokzati falak belső szigetelése ? Szigetelés, utólagos szigetelés, falszigetelés, vízszigetelés, nedves falak szigetelése , vizes falak szigetelése , salétromos falak szigetelése , penészes falak. Ezeken a helyeken a hő a belső meleg felől a külső. A vakolatban feldúsult sóknak van egy rossz tulajdonsága, hogy a levegő páratartalmát megkötik, amit a tulajdonos úgy tapasztal, hogy a vakolat felülete folyamatosan vizes. Ez főleg a téli időszakban intenzív, mert a fal csak befelé a belső tér felé tud szellőzni és ez is növeli a levegő páratartalmát.


Duguláselhárítás Budapesti Gyorsszolgálat Duguláselhárítás azonnal garanciával, díjtalan kiszállással, bontások nélkül. Egy konkrét épület költségére vonatkozó számítás eredménye. Az ebben a példában szereplő épület 8xm, azaz 64mbruttó alapterületű, ennek Aquapol technológiával történő szigetelése , listaáron számolva bruttó 312.


A falak vizesedésének oka a talajból felszálló nedvességet a fal porózussága miatt felszívja, akár méteres magasságban, ezzel dohossá, nedvessé téve a lakás levegőjét, esztétikai szempontból is rontva a lakás minőségét és esetenként ízületi, reumás, légúti illetve allergiás panaszokat okozva a lakásban. Nedves fal - allergia, asztma, reuma :összefügghet? Másrészt mert a nedves falak , rendkívül rossz hőszigetelők. Gondoljon csak bele, mennyi elpocsékolt, elvesztegetett pénz ez. Heiling Gábor vagyok a vizes , penészes, salétromos falak szakértője.


Segítünk Önnek a vizes falak megszüntetésében! Erre a legjobb megoldás egy új technológia: a vegyi injektálás. Téved ha azt gondolja, hogy csak egy újépítésű házban élhet ideális körülmények között, mindez megvalósítható akár egy régi vályog vagy egy vegyes falazatú ingatlanban is.


Akkor az utólagos falszigetelés egy megbízható, profi módszerére lesz szüksége, ami igazán hatékony a nedves falak ellen. Eltűnik a dohos szag és a penész, csökkennek a légúti irritációk, szárazzá válnak a falak , alacsonyabbak lesznek a fűtési költségek, megnő a ház értéke! Cégünk az utólagos vízszigetelés.


Salétéromos fal szigetelése utólag is, országosan, garanciával. Ez alatt számtalan szigetelés, falszigetelés megoldást magántulajdonú és középület szigetelését, falszárítását végeztük el, a mai napig panaszmentesen. Falvizesedés megszüntetése, vizes falak Szigetelése , vízszigetelés utólag is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések